לא יודע כבר מה לעשות....

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/09/02 01:29 ד בתשרי התשסג

שאלה

שלום לרב...

אני בן 23 ויש לי חברה מזה 4 חודשים.

אני והיא החלטנו שאנו מתאימים זה לזו...

ולכן החלטנו להתחתן.

אך לצערי יש כרגע מצב שאין לנו את הכלים הכלכליים להתחתן... מה שאומר שאני עדיין לא התבססתי (אפילו לא בסיסית!) בחיים, והיא עדיין בלימודים (אונ'...)

בזמן זה אנחנו יחד, ולפעמים אנחנו נכשלים איסור נגיעה... (לא איסור ביאה ח"ו.)

מה עלינו לעשות!?

ד"א.

פרידה אינה באה בחשבון! לומר את האמת... אני פשוט אוהב אותה כל כך שאני לא יכול לחשוב על כיוון שכזה... וכנ"ל מצידה...

(אשמח אם לא תפרסמו את כתובת האי-מייל והשם.)

תשובה

ב"ה

שלום.

אני חושב שאתם חיים באשליות רבות...
כי אף פעם לא מגיעים להתבססות כלכלית ותמיד חסר ציוד בסיסי ותמיד רוצים עוד...
אני חושב שלא צריך לפחד מלהתמודד עם ה"מסביב " של הקמת הבית.
אני חושב שכדאי לכם להתחתן (לפי איך שתארת אז חבל"ז)
ואתה תראה שאפשר לאט לאט לעבודות כלטורה לאכול ארוחת בוקר ביחד עם הרבה אהבה.

אם אוהבים אז אפשר לשון אפילו במתבן !! וללקט את הקש מהשער בבוקר...

הרבה אנשים היו במצבך ,
התחתנו,
ו...הסתדרו איכשהו..

עדיף כך מאשר לחיות במתח ובחטא.
אגב יש המון, כן המון גמחי"ם שעוזרים במצבים כאלה לא בושה להעזר בהם.

למענכם.

מזל טוב.

עוזיאל