כשרות

חדשות כיפה הרב אורן דובדבני 21/06/01 08:29 ל בסיון התשסא

שאלה

קניתי שוקלד בחו"ל שכשהוא נמכר בארץ יש עליו תוית הכשר , האם הוא כשר ? האם יש סימוני כשרות אירופאים (כמו ou האמיריקאי) ?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

עופר שלום
בעית הכשרות בשוקולד נובעת משמוש בחומרים מייצבים מסוימים שמקורם באיסורים שונים ומשמוש בחלב נכרי
ארגון הכשרות OU
ידוע כארגון כשרות מעולה בעל רמת הקפדה ומקצועיות גבוהה ביותר
אמנם מדניות הארגון היא להקל בחלב נכרי על פי דעות הפוסקים שמתירים זאת
בברכה
הרב אורן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן