כשרות- דחוף...

חדשות כיפה הרב דב ברקוביץ 07/04/11 11:28 ג בניסן התשעא

שאלה

חל אצלי בלבול בין התבניות של התנור (החלביות והבשריות.) אפיתי מאכל פרווה בתבנית חלבית, בתנור הבשרי (שנאפה בו בשר ב-24 שעות לפני כן), רציתי לדעת מה דין התבנית?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום אביה,

אם לא השתמשת בתבנית החלבית לתבשיל חלבי ב24 האחרונות לפני שהכנסת אותה לתא אפייה בשרי - יש לשטוף אותה היטב עם חומר ניקוי.
אם השתמשת בתבנית ב24 שעות האחרונות יש ללבנה (הפעלת התנור החלבי בחום הגבוה ביותר למשך שעה כשהתבנית בתוכו) או להגעילה שלוש פעמים.
בברכה, דוב ברקוביץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן