כל יהודי או רק רב

חדשות כיפה צוות רבני ישיבת קרית שמונה 31/01/07 22:09 יב בשבט התשסז

שאלה

האם לקריאה הבאה יכול להתיחס כל יהודי או רק רב?

הועדה לעיצוב שירות הנשים בצה"ל בראיית העשור הבא - הזמנה לציבור להביע עמדה

יום שלישי, כ"ו טבת התשס"ז, ‏16 ‏ינואר ‏2007, 16:55

הועדה לעיצוב שירות הנשים בצה"ל בראיית העשור הבא מונתה ע"י ראש אגף משאבי האנוש בצה"ל. בראש הועדה עומד האלוף (במיל') יהודה שגב והיא מורכבת מאזרחים ואנשי צבא מכל הזרועות ומכל המגזרים.

 מטרות הועדה :

להציע חזון, מטרות ויעדים עדכניים לשירות הנשים בצה"ל.

להציע כיוונים ברי יישום לשיפור שוויון הזדמנויות של שירות הנשים בצה"ל.

להציע מודל לשירות הנשים בצה"ל תוך בחינת המשמעויות והממשקים בצה"ל ובחברה הישראלית.

הציבור מוזמן להביע עמדתו בפני הועדה (בכתב או באינטרנט) בכל סוגיה הנוגעת לשירות הנשים בצה"ל.

את הפניות ניתן להעביר במייל yehudit_grisaro@idf.gov.il או באמצעות פקס שמספרו

03-5699444 ולא יאוחר מ- 28 פברואר 2007, י' באדר תשס"ז.

תשובה

כל יהודי ירא שמים אשר הנושא יקר לליבו וברר את המששמעויות ההלכתיות והמחשבתיות בסוגיה זו , מוזמן להביע את דעתו , מתוך הבנת גודל האחריות.

בברכה,
אריאל פריש