כישופים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 21/05/13 19:42 יב בסיון התשעג

שאלה

היי,

זאת שאלה קצת מוזרה..אבל רציתי לדעת האם כשפים עובדים?

יש לי חברה שעשתה כישוף מהאינטרנט, כישוף אהבה על אדם שהיא אוהבת.. מטרת הכישוף היתה שהוא יאוהב אותה ושהקשר שלהם לא יסתייים.. הכישוף נעשה לפני כמעט שנתיים ומאז הקשר בניהם לא נגמר, כל פעם מחדש הם מנתקים קשר ומשום מקום מחדשים אותו (לא קשר של ידידות, קשר של אהבה). בתקופה האחרונה היא חזרה להיות בקשר עם אותו אדם, וכמו תמיד זה נגמר לא טוב לשניהם אבל עדיין שניהם יודעים שזה לא נגמר לתמיד והם מתישהו יהיו ביחד.. רציתי לדעת האם יש מצב שכל זה קרה מכישוף טיפשי מהאינטרנט והאם קיימים בכלל כישופים?

תשובה

שלום וברכה,

איננו מאמינים בכשפים ובכוחות טומאה שכאלו. העולם פועל באמצעות בחירתנו הטובה ובהשגחתו של הקב"ה.

בברכה,
אביאל