כיסוי ראש בנישואים שניים

חדשות כיפה רבני ישיבת הר ברכה 14/02/16 22:38 ה באדר א'

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הרב,

ברוך ה' אני זוכה להינשא בשנית (אני גרושה ללא ילדים) עד היום לא הורדתי את כיסוי הראש. האם מותר לי ביום החתונה להוריד ולעשות תסרוקת?? חשוב לי לציין שהדבר מאוד חשוב לי... לצערי אין לי כסף לפאה... יש אפשרות להוסיף המון תוספות שיער.. אך האם הלכתית מותר לי ביום החתונה להיות ללא כיסוי?

תודה

תשובה

שלום ומזל טוב
שלום
גם גרושה צריכה לכסות את ראשה(שו"ע אה"ז כא, ב; אג"מ אה"ע חף א נז).

ולהלן הרחבה ומקור התשובה לשאלתך מספר פניני הלכה מאת הרב אליעזר מלמד שליט"א ועייני בספר באתר ישיבהhttp://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?cat=506