כיסוי הראש

חדשות כיפה הרב בניהו ברונר 03/09/02 22:13 כו באלול התשסב

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב, שנה טובה

נשאלת שאלה בנוגע לכיסוי ראש

שהבעל של האישה לא מוכן שהיא תכסה את ראשה כי זה יפריד בינהם ואישה רוצה מאוד לכסות את ראשה(https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=12176)

רציתי להוסיף לתשובה של הרב שהיא נכונה אולם היית יכול לכותב לאותה גברת שתנסה לשבת עם בעלה ואולי יש כיסוי ראש שהוא כן אוהב או צורה או צבע מיוחד ואז כך אולי הוא יסכים שאשתו תכסה את ראשה בדרך שגם הוא וגם היא יסכימו

רציתי לבקש מהרב שישלח את השאלה/ תגובה גם לנשאלת

אני מקווה שכבודו מסכים שאני יחלוק/ יוסיף עליו

שנה טובה

יונתן

תשובה

ב"ה מוצאי ראש השנה תשס"ג

ליונתן שנה טובה!

אני מודה לך על הערתך, ואני מסכים לדבריך, שבודאי רצוי לשבת יחד ולברר את הענין, ולעיתים מתברר שאדם אינו מעונין לקיים את ההלכה בגלל בעיה אסטטית שניתן לפתור אותה בקלות כמו במקרה זה.

בברכת התורה

בניהו ברונר

צפת