יש לי בעיה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 04/12/02 22:45 כט בכסלו התשסג

שאלה

שלום כבוד הרב...

יש לי בעיה

גיסתי הולכת לא צנוע וגם אצלינו בבית...

הבעיה היא שיש לי אח (לא בעלה) וכל פעם שהיא באה עם חצאית קצרה וכשהיא מתיישבת אז החצאית עולה עוד יותר ואני יודעת שזה קשה לאחי כי הוא באמת מקפיד ומשתדל וזה גם מפריעה לו והוא לא יכול להגיד כלום...

אבל מצד אחד להעיר זה קשה ולא נעים ובטח אחי- בעלה לא יוהב את זה

מה עושים?!?!

תודה..

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

כשיש משהו שמפריע הדרך הטובה ביותר זה לשוחח.
את צריכה למצוא את הזמן המתאים,
את המצב רוח המתאים,
את המקום המתאים ואז ,
בעדינות ובנחת רוח לשוחח על זה עם האח שלך ועם אשתו.
יתכן שמערכת היחסים השוררת בבית מאפשרת שיחה פתוחה
אז תתכנני מראש מה את הולכת לומר ואיך את אומרת.
אם מערכת היחסים בבית קצת מתוחה יתכן שכדאי שאמא תשוחח על כך באופן דיסקרטי עם הגיסה .

נקודת המוצא היא הכנות והפתיחות שמובילים לקשר ולתקשורת ישירה על צנת לפתור את הבעיה.

ועד שבעיה זו תבוא על פתרונה לא צריך לקלקל היחסים במשפחה וכן לא לתת ליצר הרע להכניס מחלוקת במשפחה.
והאמת והשלום אהבו.

בהצלחה,

עוזיאל

.