ישיבת הסדר

חדשות כיפה הרב אלעזר אהרנסון 18/06/05 22:16 יא בסיון התשסה

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל כבר ארבעה חודשים,לפני גיוסי למדתי בישיבה והתגייסתי במתכונת רגילה (3 שנים) וכעת אני מתגעגע לימים שלמדתי תורה בישיבה,האם יש לי סיכוי לעבור למסלול של ישיבת הסדר?

תשובה

רשמית זה בלתי אפשרי לחזור למסגרת ישיבת הסדר לאחר חתימה על טופס 55 וגיוס לצבא.
בפועל נפגשתי עם מספר בחורים שהצליחו לחזור למסגרת הסדר, אך זה לא פשוט.
הייתי ממליץ לפנות לראש הישיבה בה למדת, או לחילופין לראש הישיבה אליה אתה רוצה לחזור (אם זו לא אותה ישיבה), ולחילופין אולי לאיגוד ישיבות ההסדר.
בהצלחה