ייעוץ עם רב/מקובל

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 19/10/13 22:44 טו בחשון התשעד

שאלה

שלום רב.

יש לי שאלה:

האם אפשר לקבל כתובת ומספר טלפון של רבנים/מקובלים למינהם באזור ת״א? אני ובת זוגתי צריכים להתייעץ עם רב כזה בנוגע לבעיה שכבר העלאתי באתר פעם, אני בן 20 בן לאמא יהודיה ממשפחה מסורתית ולאבא מוסלמי והיא בת להורים מסורתיים יהודים

ואנחנו רוצים להתייעץ איתו בנוגע לזוגיותינו,וכמובן איך לדכנע את הוריה של בת זוגתי לקבל אותי לחיקם.

תודה!

תשובה

לשואל: שלום,
כדאי לפנות ללשכת הרב הראשי לתל אביב והוא בעצמו בוודאי ימצא את הדרך המתאימה לטפל בנושא.
בברכה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה