יחס להומוסקסואליות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 05/02/02 14:31 כג בשבט התשסב

שאלה

הרב שמואל אליהו!

יש לך חוצפה, יחסים הומוסקסואלים יכולים להביא יותר חיים ממך! חוץ מזה שעשר אחוז מהתלמידים שלך הומוסקסואלים בדיוק כמוני! לאהבה אין שום שוני אדם אשר אוהב אדם לא שונה כלל וכלל מאדם שאוהב אישה תנסה להבין את השוני ותבין שאנחנו ההומוסקסואלים. אנחנו לא אלימים,רעים, אכזרים יותר ממך אפילו פחות ממך שחושב שהנטיות ההומוסקסואלים מביאים מוות? איזו חוצפה!

אני לא מבין איך האל הכל כך רחום שלך! חושב שהומוסקסואליות זה רצח,מוות,כאוס!

הה' שלי מאמין בכולם בכל אחד ואחד מאמין שלכל אחד מגיעה הזדמנות שניה ושלישית וכך הלאה כל עוד הוא יכול להצליח באנשיותו שלו.

אדם כמוך צריך לחיות בסבל רב על זה שמלמד דרך כמוך, אדם שאמור להדריך אנשים רבים כל כך. תסביר לי איך?. איך אתה מעז להיות גזען אנחנו היהודים אמורים לתמוך אחד בשני ולא להיות פרודים מלאי שנאה וסבל. אתה יודע כמה אנשים סובלים בגלל שאנשים כמוך לא מסוגלים לסבול גייז? איך שהם צרכים לסבול שנים של פתיחות עצמית? אני מציע לך להכנס לwww.sipurim.com לספרים הוירטואלים של אוהד שקד אדום ירוק שחור, הנסיך, בן השגריר ועוד כדי להסביר לך על אהבה אמיתית ולא דמיונית כלל וכלל לא. וכדי להבין כמה אנחנו צריכים לסבול את השנאה והבורות שלך תקרא את אייל ויונתן או עוז לאייל.

שלח e-mail בחזרה נדב ליסאי

תשובה

בס"ד

אני לא שונא אותך!!
לא שונא אף אחד.
מהיכן לקחת שאני שונא מישהו?

המציאות היא שהצורה שבחרת לחיות בה היא לא צורה שמביאה חיים. זה לא אני המצאתי - זו המציאות.

אני מכיר חלק מהספרים שכתבת עליהם וכמו כל אחד גם אני מנסה להיות יותר אנושי ואוהב ומתחשב וכד'. אבל כל זה לא משנה את העובדה שבמקום להתמודד עם הבעיה הפכתם אותה לגאוה. ואתם סובלים וכועסים ונלחמים וכו' וכו'.
אני קורא את כל הכעס והכאב שלך וחבל לי. חבל לי שאתה נסחף לשנאה שלא קיימת בי.
אין לי שנאה כלפיך - האמן לי!
אין
פשוט אין.
רק המקום שבו הצבת את עצמך גורם לך חשדנות ותגובה כפי שכתבת אותה.

נסה דרך אחרת ותהיה שמח כל הימים