יום אחרי שבועות

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 20/05/20 11:16 כו באייר התשפ

שאלה

האם יום אחרי שבועות זה כמו שבת ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום רב

יום אחרי שבועות, וכן היום שאחרי כל שלושת הרגלים, נקרא "יום טוב שני של גלויות" בחו"ל ו"אסרו חג" בארץ. תושבי ארץ ישראל רואים יום זה כיום חול. תושבי חו"ל רואים יום זה כיום טוב, ואסורים בכל המלאכות האסורות בחג.

אריאל

(המשיב אינו רב)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן