ידידות בין בן לבת

חדשות כיפה הרב שי פירון 13/09/02 11:54 ז בתשרי התשסג

שאלה

שלומות ואור!

אני בחור בן 23 לומד בישיבת הסדר, ובמעגל חברי יש לי מספר בנות אשר הקשר בינינו מוגדר בשפת הרחוב- "ידידות", אנו מידי פעם משוחחים בטלפון על דברים שיש בהם חשיבות כגון סדר יום, עיסוקים וכדומה.

אם כל אותם דברים של ציפייה ותלות אינם מהוות מקור לחשש, ויש מודעות מצד שני הצדדים לנושא, האם להתנתק או שמא אפשר רק בלי הגזמה...

בתודה מראש

מתן

תשובה

ב"ה

שלומות,

מחד, התיאור המתואר על ידך מאפשר המשך קשר מן הסוג הזה מבלי הגזמה אלה שלא ברור לי מה נכלל בכלל "בלי הגזמה". אם מדובר בשיחות סתמיות, הרי שאין בכך בעיה אך אם מדובר בשיחות עומק המבררות את יסודות החיים, יש לבחון מה זה עושה לשני הצדדים ביושר.
ובכלל, בגילך הגיע העת שתוותר על "ידידות" ותחפש לך אישה להקמת בית.

בברכה,

שי