יאוש!

חדשות כיפה הרב אלעזר אהרנסון 08/04/05 13:22 כח באדר ב'

שאלה

אני כבר לא יכול יותר זהו נשבר לי היה לי חלום שהנתפץ לרסיסים.

אני סטודנט בוגר הסדר. אני מגיע הביתה בסופי שבוע. עד אז אני לומד את לימודי ביום ובערב יושב ולומד תורה ומתפלל אבל כשאני מגיע הביתה זה נגמר. אני נכנס לאינטרנט ופשוט נכנס לעולם האפל הזה של הפורנו וזה נגמר רע. אני לא יכול יותר עם זה אני לא מצליח להתמודד הייתי בטוח שזהו זה הסתיים כל הסיפור הזה אבל אני מגלה שזה לא. היאוש והעצב גוברים עלי שבוע אחרי שבוע ועכשיו חופשת פסח ובעוד חודשיים חופשת סמסטר שהיא ארוכה 4 חודשים ומי יודע אם אשרוד אותה.אני מפחד להיפגש ככה עם בנות שמצד אחד הכל טוב ויפה אבל בפנים אני מרגיש מת בקטע הזה.

מה לעשות?

עזור לי!!!!

תשובה

קיימות תשובות רבות בנושא זה באתר (תוכל לחפש את המילה 'אינטרנט' במנוע החיפוש באתר).
בנוסף, אני סבור שבתחומים כאלו אין תחליף לשיחה פנים אל פנים. אם תרצה לבוא ולהפגש איתי אעשה זאת בשמחה.
חזק ואמץ, וכל טוב!