טיפול זוגי

חדשות כיפה הרב בנציון אלגאזי 15/08/12 10:48 כז באב התשעב

שאלה

שלום וברכה,

אני נשואה 20 שנה 4 ילדים.

הנשואים שלנו ידעו הרבה ירידות, נושא הגירושים עמד על הפרק לא מעט פעמים, מצדי בעיקר.

היינו פעמיים בטיפול זוגי, היינו בהרצאות,סדנאות אך לצערי לא הצלחנו ליישם לאורך זמן.

במשבר הנוכחי אני החלטתי שאני לא יכולה להמשיך לחיות כך(לבעלי אין שום בעיה להמשיך לחיות כך עם המתח והריבים והתקשורת הקלוקלת הזו שפוגעת בילדים) אני לא מצאתי שום פתרון אפשרי מאחר שניסינו כבר...

בעלי מצידו לא מתכוון לוותר וללכת על פתרון כזה.

חשבתי על אפשרות שאולי יכולה לעזור לנו אך אין לי מושג למי לפנות ואם בכלל יש דבר כזה: ליווי צמוד של זוג כאשר אני אפגש מדי פעם עם האשה ובעלי עם הבעל ופעם בחודש נאמר, כולנו ביחד.

תשובה

שלום וברכה
ראשית שישנם ילדים הי"ו ובכלל לחיי זוגיות צריך לעשות הכל כדי לא לפרק את החבילה ועל זאת תבורוכי שעם כל הקושי את מחפשת עוד אפשרויות ההצעה שלך טובה אך צריך למצוא גם זוג שחי באהבה ואחווה וגם שיש להם זמן ויכולת לבנות ולהבנות אחשוב על רעיון בהקדם
רב ברכה והצלחה