טהרה

חדשות כיפה הרב שלמה שושן 19/05/14 20:13 יט באייר התשעד

שאלה

שלום הרב,

מתוך עומס הטיפול בילדים התפנתי לעשות בדיקה והפסק טהרה רק בשעה 19:45.

לא עשיתי בדיקות נוספות היום.

האם זה בסדר או מאוחר מידי?

תודה רבה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

בדיעבאד עד 13 וחצי דקות אחרי השקיעה ניתן לסמוך על ההפסק טהרה, ולכן את יכולה לספור שבעה נקיים כרגיל.

ברכה והצלחה!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן