חתונה

חדשות כיפה צוות רבני צהר 18/11/06 19:50 כז בחשון התשסז

שאלה

שלום.

אני בחורה חילונית ואני מתחתנת במרץ. כל התהליך ברבנות יוצר עלי לחץ ואי נוחות, בעיקר נושא המקווה והדרכת הכלות שבא ממקום שונה לגמרי ממני, אשמח לדעת אם יש אפשרות לעבור את התהליך דרככם ללא השלבים הללו.

תשובה

שלום וברכה,
האי נוחות שאת חשה מובנת לגמרי. את מוזמנת ליצור אתנו קשר ולהיפגש עם מדריכה מטעם 'צהר'. למפגש באופי שונה ומיוחד, ללא לחץ כלל ומתוך הבנה למקום שממנו את באה. אם תתקשרי, תוכלי לשוחח עם רחל שתוכל להסביר לך עוד קצת על טיב המפגש אצלנו.
והעיקר שיהיה בשעה טובה ועם המון שמחה!
בהצלחה
נעמי וולפסון
רכזת מיזם 'אחותי כלה' צהר