חשש לפספוס

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 26/07/04 15:27 ח באב התשסד

שאלה

לרב שלום.

אני כעת בתחילת שיעור ב' בישיבת הסדר, אין ברצוני להתחתן בזמן הקרוב, אך אני מכיר בחורה קטנה ממני שמהכרתי אותה גם היא תרצה להתחתן רק עוד שנה (כשתהיה בת 18 ב"ה).כעת הקשר בנינו הוא בעניני עבודה.. שאלתי היא אם מחשש הפספוס "שמא יקדמנו אחר" והרצון בחתונה דוקא עם אותה בחורה אעשה צעד לחזוק הקשר.

בתודה יוסי

תשובה

שלום רב
לא רצוי בשלב הזה לפתח את הקשר מאחר ויכולות להיות לכך השלכות שליליות ואם זה באמת הזיווג הרי בבא העת תוכלו להתחתן בסייעתא דשמיא
מיכאל ברום