חציצה?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 03/06/13 18:49 כה בסיון התשעג

שאלה

שלום וברכה,

שאלתי היא כזו מה עושים במצב שאשה אחרי ניתוח פלסטי וצריכה להח[יות עם פלסטרים בהוראת המנתח ואוטוטו צריכה לטבול.. האם אין זה חציצה ? מה עושים?

תודה ואשמח לתשובה בדחיפות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מכיוון שהם מיועדים להורדה בקרוב מאד, אזי הם חוצצים ולפיכך יש להמתין עד הורדתם בידי הרופא, או לחלופין לשאול את הרופא שמא הרטבה אחת שמייבשים מיד אינה כה מזיקה כבר עכשיו.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן