חציצה בטבילה ?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 17/05/12 19:42 כה באייר התשעב

שאלה

כבוד הרב שלום,

אתמול טבלתי במקווה (יום ד׳) והיום בבוקר (לאחר הטבילה הייתי עם בעלי) גיליתי שיש לי על האגודל בכף רגל פיסת שעווה קטנה (ביום הטבילה הסרתי שיער באמצעות שעווה) שיצאה בקלות - ממש פס קטן שפספסתי למרות שאחרי שהסרתי שיער הייתי תחת מים חמים בערך שעה וחצי והתנקתי ממש טוב.

תודה רבה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

כיון שזה מיעוט שאין מקפידים עליו, וכמו כן יתכן שהגיע לאחר הטבילה שהרי עשית נקיון היטב, וכבר עברו יומיים נראה שאפשר להקל בכך.

בברכת התורה והארץ
יהודה הלוי עמיחי
מכון התורה והארץ
כפר דרום אשקלון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן