חניכה קשה

חדשות כיפה הרב מיכאל ברום 16/06/04 15:52 כז בסיון התשסד

שאלה

רציתי לשאול אם אני יכולה לכעוס על חניכה שמפריעה באמצע הפעולה לפני כולן (וזה בקשר להפרעתה בפעולנ)כי אני יודעת שלא יהיה לי זמן לדבר איתה אח"כ האם זה לא יגרום לה בושת פנים ולי שפיכות שמים -דחוף!

תשובה

שלום רב:
אין בשום אופן מקום לומר את הדברים בצורה מביישת ופוגעת כדאי למצוא את הדרך לומר משפטים באופן כללי שמבקשים את הפסקת ההפרעה אבל לא מתוך פניה אישית יחד עם זאת אין ספק שהדבר המועיל והמתאים ביותר למצוא את הזמן לשוחח עם החניכה מחוץ לפעולה למרות שאת קצובה בזמן.
בכבוד רב: הרב ברום.