חלומות

חדשות כיפה הרב אורי ליפשיץ 25/09/11 18:19 כו באלול התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב.

לפני כחודש וחצי חלמתי חלום על בן דוד שלי שהולך לקרות לו משהו .

האם זה אומר משהו ? מה צריך לעשות להתפלל?

אשמח לתשובה . כתיבה וחתימה טובה ושנה טוב ומתוקה כדבש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שבוע טוב ושנה טובה

תמיד טוב להתפלל, ולהרבות במעשים טובים ובשמחה.

אינני יודע לומר מה אומר כל חלום. על פניו החלום אומר שאת/ה מוטרד/ת ודואג/ת, אולי לבן הדוד ואולי לעצמך, מסיבות שיכולות להיות רבות ומגוונות.

כמדומני שבכגון זה ראוי להיעזר בדברי הנביא 'החלומות שוא ידברו', ולהיות בשמחה ובטוב, וכן בדברי הגמרא - 'דאגה בלב איש ישיחנה מדעתו'.

כל טוב ושנה טובה

אורי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן