חלומות

חדשות כיפה הרב חיים רטיג 12/08/11 02:58 יב באב התשעא

שאלה

החלום האחרון שלי היה שאני רואה רב עם זקן לבן ארוך ,שאלתי בחלום מי זה ואמרו לי הרב דרוקמן, ושאלתי מי הוא ואמרו לי - הוא פוסק !

זה כל החלום.

האם יש משמעות לחלום זה ? האם אני צריכה להפנות אליו שאלות הלכתיות?

תשובה

שלום רב,
יש לחלום כזה מספר משמעויות, ראשית שאת מעריכה רבנים, שנית שאת מעריכה את הרב דרוקמן, לדעתי הרב ראוי לכל הערכה ולכן, בוודאי שתפני אליו שאלות הלכתיות, אולם אין חיוב כזה, רק מצד גדלותו בתורה ויכולת הראייה הכללית שלו את המציאות בדורנו. בחרת, או נבחר לך רב ראוי, תקחי את החלום הזה לעבודה רוחנית, להתעלות ולשימת התודעה באלוקה במרכז החיים.

כל טוב,
חיים רטיג, ישיבת "בינות" רעננה.