חלומות לא טובים

חדשות כיפה הרבנית טובה אליהו 25/11/12 19:15 יא בכסלו התשעג

שאלה

שלום!

אני נשואה ב"ה לבעל מקסים ואוהב, שאני מאד אוהבת, ואני נמצאת ב"ה בהריון ראשון.

בשבועות האחרונים אני חולמת מדי פעם חלומות בהם אני נמצאת עם גברים אחרים (שאיני מכירה במציאות) במצב של מגע אינטימי (לא מעבר לזה..) ואז אני מתעוררת וחשה תחושות לא נעימות בנפש, ולא נעים לי מבעלי!.

רציתי לשאול ממה זה יכול לנבוע? יש מה לעשות כדי למנוע את החלומות האלו?

יש לציין שבאמת אין לי מושג מה גורם לי לחלום על זה כי באמת טוב לי עם בעלי!

תודה רבה!