חלום

חדשות כיפה הרב שלמה שושן 21/05/14 12:46 כא באייר התשעד

שאלה

שלום

הבת שלי בת 15 חלמה שנולדה לה אחות ואנחנו בבית של הסבתא ואני מחזיקה את התינוקת ומתנדנדת והתינוקת מתה מלאה בדם ואני מחייכת ואין לי שיניים ואני ממשיכה לנדנד אותה ומסתכלת עליה ומחייכת וכל המשפחה מסביבנו מוחאת כפיים.

יום לפני הבת שלי בת 16.5 חלמה שפתאום נולדה לה תינוקת (ללא הריון) באמצע היום ואז החלטתי לגדל אותה ממש אהבתי אותה והיא הייתה כזאת יפה ולא בכתה והנקתי אותה מלא והיא גדלה ואז יום אחד חברה שלה הייתה אצלה וכאב לה כל הגוף והיא באה איתי לשירותים ואז היא חשבה איפה התינוקת שלה והיא אמרה לחברה בואי נחפש ואז חיפשו ומצאו אותה והרימו אותה והיא פשוט נפלה לבת שלי מהידיים ומתה

אציין שאני בהריון והבנות מאוד מתרגשות.

תודה

תשובה

שלום רב,

יש ארגון נפלא שמסייע למצוא את ההוכחות ליהדות- ארגון "שרשים" שבראשו עומד הרב שמעון הר-שלום. תפנה אליהם בהמלצתי ובטוחני שיעשו כל מאמץ לסייע. תוכל להגיע אליהם דרך האתר שלהם באינטרנט.

ברכה והצלחה!