חלום- רודפים אחרי

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 22/10/11 02:31 כד בתשרי התשעב

שאלה

שלום........

אממ... יש לי כבר כמה חלומות בערך 5 שבהם אני חולמת שרודפים אחרי ואני מצליחה לברוח.. לרוב נמצאים בחלומות האלה גם חברים ממש טובים שלי..

אני נורא אשמח אם תוכל להגיד לי מה זה אומר שרודפים אחרייך בחלום ולמה אני חולמת הרבה שרודפים אחרי...

תודה

תשובה

בע"ה

שלום,

חלומות הם דברים הפכפכים, יש להם שפה ייחודית משלהם שקשורה מאד לנפש של כל אדם ואדם כמו גם לחוויות שהוא חווה במשך היום.
לכן הפתרון בדרך כלל נמצא אצל האדם עצמו...

ייתכן שרודפים אחרייך כי רוצים בחברתך ובנוכחותך (בייחוד לאור העובדה שיש שם חברים טובים שלך שבוודאי רוצים שתהיי עמם...)

אם את מתעוררת בתחושה מפוחדת ולא טובה- כדאי לתת קצת כסף לצדקה, לאסוף שלושה אנשים ולעשות בפניהם "הטבת חלום" (נוסח מופיע בחלק גדול מהסידורים).

אם לא לאחר החלום את לא מרגישה מבוהלת- ייתכן ויש בו דרישה מעצמך להביא את עצמך יותר, להיות את עצמך.
כאמור, אולי רודפים אותך כי רוצים לפגוש אותך באמת, לשמוע אותך באמת.
נסי להרגיש בתוכך מה זה אומר לך, איפה אפשר להשתפר ולהיות יותר.

והעיקר לא לפחד כלל
בברכה
אור