חלום על הריון

חדשות כיפה צוות ישיבת צפת 27/08/12 11:35 ט באלול התשעב

שאלה

בס"ד

שלום,

חלמתי בלילה על דודה של אמא שלי ובעלה שניהם נפטרו לפני הרבה שנים.אהבתי אותם מאוד והם אהבו אותי גם מאוד,הם היו בעל ואישה.

בחלום ראיתי אותם פעם ראשונה שחלמתי עליהם יושבים צוחקים מדברים

כמו שאני זוכרת אותם ומדברים בינהם ראית היא בהריון?! (עלי) והם שמחים וצוחקים ואומרים זאת בשמחה.

ואני עומדת ובוכה לא מאמינה לדבריהם ומתרגשת שאני רואה אותם לא מאמינה שהם שם אני יודעת שהם נפטרו ואני עומדת ובוכה והם נראים כמו שאני זוכרת אותם שמחים וצוחקים.

האם הם באו לבשר לי?משהו טוב?

אני ובעלי מנסים להכנס להריון כבר זמן רב מה משמעות החלום?

תשובה

בעזה"י

שלום,

קשה לפרש חלומות בייחוד כאלו שעוסקים בנושאים שמעסיקים אותנו במשך היום.

באופן כללי חלום חיובי- משמעותו חיובית ואופטימית.

את התמיהה שלך כדאי להפוך לתפילה שלך ושלכם למה שאתם משתוקקים לו.

ויהי רצון שבזכות תפילותיך הכנות ותפילות בעלך -
תזכו בעזר ה' לפרי בטן ולזרע של קיימא במהירות!

בברכה
אור