חלום על הרב מרדכי שליט''א

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 28/11/02 22:13 כג בכסלו התשסג

שאלה

רבינו היקר ישמור ה' אותך ואת אביך שליט"א !

בלילה שעבר התעוררתי וגיליתי שאני חולם חלום נעים. אינני זוכר בד"כ חלומות ושמעתי שכדאי לרשום חלומות.

ובכן בחלומי ראיתי שהרב מרדכי אליהו שליט"א נמצא בביתי בשבת או בסעודת מצווה כלשהיא. נשענתי על ברכיו והוא ברך אותי בחום ואהבה. לאחר מכן הוא דיבר משהו על שכרם של עובדים זרים. וסיפר שהוא שאל פעם עובד זר כמה הוא מרוויח והוא ענה לו כמדומני 600 דולר.

מעניין שאשתי חלמה עליך באותו לילה. למרות שלא דיברנו עליכם.

ה' ישמרכם ויהיה חלום זה חלום טוב עליכם.

מה משמעות לחלומות על ת"ח ?

האם כדאי באמת לרשום חלום ?

האם כשחולמים על ת"ח זה טוב לו ?

אני מקווה שאינני מטריד אותך בשטויות...

משה

תשובה

בס"ד

משמעות החלום שתיארת שאותו ת"ח מתפלל עליך.

כדאי בהחלט לרשום - אולי פעם תבין מה משמעות הענין של העובדים הזרים?

אתה לא מטריד בשטויות ח"ו כי חלום הוא לא שטויות.