חלום על ה''עולם הבא''

חדשות כיפה הרב דוד לוי 03/08/09 15:32 יג באב התשסט

שאלה

אז חלמתי חלום ביום שישי האחרון והוא היה מפחיד ביותר ואני מבקש מישו כאן שיעזור

לי בבקשה לפרש את החלום המפחיד הזה ויגיד לי מה לעשות

קצת על עצמי:

בן 17,יהודי,מאמין באלוהים,לא שומר שבת

החלום:

טוב יום שישי האחרון כמו תמיד יצאתי למסיבה,חזרתי הביתה ב6 בבוקר (שבת כבר) והלכתי לישון ב8

מכאן מתחיל החלום

חלמתי שאני איכשהו עברתי בסוג של טלפורט לטיילת ת"א דרך שער כזה, טוב היה לי נרגילה ביד של חבר והיה טבק גחלים אמרתי סבבה אני ישב על גחל וילך הביתה,

יושב מעשן פתאם אני רואה 2 חברים טובים שאיתם אני יוצא למסיבות וכאלה

מכאן החלום מסתבך

הייתה לי הרגשה כאילו החבר הזה שלי הוא לא באמת הוא אלא מישו שמתחזה אליו

או שאיזה כח אפל שלח אותו שיסכסך,מפה לשם היו ערבים בטיילת והוא איכשהוא גרם לסכוך איתם

טוב מפה לשם מדברים,

מכאן רק מתדרד החלום

הרגיש לי כאילו יש קו שמפריד בין 2 צדדים,גן עדן וגיהנום

אני מסתכל לצד השמאל שהוא הצד הרע , הגיהנום

ואני רואה שתכף יהיה מכות עם הערבים האלה ומרגיש שמשו גדול עומד לקרות שם, ואני חוזר מהר לצד הטוב ,גן העדן

ומה אני רואה?!

אנשים לבושים בבגדים שחורים עם כיסוי ראש שחור ולפידים בידיים והם הולכים במעגל אליפסה כזה אחד אחרי השני

ואני רואה חבר שאני רואה פעם ב.. כי הוא גר בעיר אחרת מדריך אותם איך ללכת

ומה אני שומע ברקע?

מישו שר לי "עולם הבא, עולם הבא..."

התחלתי לפחד בחלום!$#@!

מהפחד ירדתי על הברכיים וצעקתי

"מה לעזאזל קורה פה?!@#"

ואיך שאמרתי את זה חבר שלי אחר מישו שאני יוצא איתו,מסיבות וכאלה"

אומר לי

"מה אתה משחק אותה, אתה גם ככה חוזר עכשיו לעולם הבא"

בום!התעוררתי...

קמתי בבהלה,כל הלב דופק שלי דפק חזק,שכבתי דקה במיטה עם הפנים לתקרה בלי לזוז וקמתי לשתות מים..

אשמח אם אוכל לקבל תשובה וניסיון לפירוש החלום הזה..

תודה רבה,

תשובה

שלום לך,

אכן חלום מפחיד.
אין אנו יודעים לפתור חלומות בצורה מדויקת אולם נראה לי שהחלום קורא לך לשמור שבת.
אתה ב'טיילת' של החיים הולך בין הטוב והרע , מבלה בלילות שבת עד הבוקר - ויתכן שיש כאן קריאה לך להציל את חייך במובן של לתת משמעות לחיים ולחיות כיהודי שומר שבת.

בברכה ובהצלחה
דוד לוי