חבר בגיל 15

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 06/02/02 12:53 כד בשבט התשסב

שאלה

בס"ד

שלום לרב,

אני בת 15 וחצי והייתי מאוד רוצה לדעת האם יש איסור על חבר בגיל זה? אם כן- מדוע? האם זה מזיק? אם לא- מהן המגבלות? איך להתגבר עליהן?

תודה,

תשובה

שלום וברכה
חברות בגיל הזה היא ממש לא טובה לא לך, ועוד יותר לא בשבילו. ואם את שואלת בלשון "איסור" - יש בהחלט איסור על כך.

הרבה תשובות נכתבו על זה כאן באתר ואת יכולה לקרוא את כולם, וכדאי לקרוא את כולם כי כל פעם הנושא "הואר" מזוית אחרת.

זה חשוב להבין את הענין הזה כי הוא משמעותי לכל צורת החיים שלך. איך הם יראו.

בהצלחה