זיווג

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 02/12/02 06:44 כז בכסלו התשסג

שאלה

כבוד הרב שלום רב

יש לי דילמה ,אני בת 25 רווקה והכרתי לאחרונה בחור בן 32 גרוש ילדה,הבעיה היא שהבחור כרגע בשידוך ועד כמה שלפעמים דברים נראים מגוחכים ,יש לי הרגשה בתוכי שזה הבחור שאיתו אני אמורה להתחתן ,עכשיו הוא לא יוצא ממחשבותיי וזה קשה כי הלב מרגיש וזו אינה משיכה פיזית זו הרגשה של משהו שלא ניתן להסביר ,אני יודעת שהכל מאת ד' יתברך ואנחנו עומדים בניסיונות כל הזמן ,עכשיו אני עוצרת את עצמי מלהכיר אחרים כי זה קשה,מה עליי לעשות האם להמתין עוד זמן מה על מנת לראות אם הוא יתפנה או לעזוב זאת לגמרי ?(וזה קשה )

תשובה

מלכה שלום,

המתיני חודש ימים,אם לא יתפנה,הקב"ה ישלח לך את הזיווג שלך,ויהי רצון שיהיה במהרה.
שמואל זעפרני