זיווג לחתונה

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 08/12/12 22:15 כד בכסלו התשעג

שאלה

אני בחורה בת 42 רווקה אני גרה בחול כבר כמה שנים יצא לי לדבר עם מספר רבנים וכל אחד מהם אמר לי לקרוא איזה פרקים בתהילים ושיר השירים, וכל מיני ברכות לחתונה

אני יואשת אני רוצה למצוא לי זיווג ולהתחתן אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדאי למצוא לי זיגווג הגון לחתונה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן