זיווג לאחר פרידה

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 09/07/02 07:26 כט בתמוז התשסב

שאלה

שלום לכבוד הרב

אני בחור בן 34 גרוש ללא ילדים שומר שבת ומתחזק כמו כן הייתי במספר סמינרים של ערכים.

לפני כשבועיים הסתיים קשר ביני לבין בחורה

התקשורת לא היתה טובה וקרה ממש פיצוץ בדקה ה 90

הגעתי למסקנה שיש לי ספקות לגבי הצלחת הקשר והוא הסתיים.גם לדעתי הפיצוץ שקרה הוא מאת השם.

השאלה שלי היא כזאת:יש לי זכרונות מהקשר וחוויות גם נעימות איך אפשר להמשיך הלאה?האם אני צריך להתפלל תפילה מיוחדת שתעזור לי לשכוח מהקשר הישן ותפתח לי מזל לקשר הבא?מה עליי לעשות כדי לזכות לזיווג משמיים כמו שהקב"ה זיווג את רבקה ליצחק באמצעות אליעזר והסימנים שהוא חיפש באישה?האם ידוע לך גוף שיכול לעזור לי בנושא ההכרויות למרות שאני שוב מאמין שהזיווג הוא מהקב"ה?האם בדומה לאליעזר עלי לחשוב על סימנים מסויימים באשה ולהתפלל ואז להמתין לישועה או לסימן?

בתודה

שהשם יברך אותך

כל טוב

תשובה

שלום ינאי,
ב"שמע קולינו" שבתפילת שמונה עשרה לפני "כי אתה שומע",תתפלל לבורא עולם שימציא לך אישה טובה ויראת שמים.
ישנם גופים רבים העוסקים בנושא,לו היית מציין את מקום מגוריך,יכול להיות שהייתי מפנה אותך לכתובת מסוימת