זוגיות

חדשות כיפה הרב בנציון אלגאזי 29/10/12 13:20 יג בחשון התשעג

שאלה

כבוד הרב שלום רב.

ברצוני לשתף אתכם ולקבל מכם עצה בנושא של זוגיות..

אני מאורסת ב"ה לבחור שבהתחלה ההורים שלי מאוד אהבו אותו ולאחר שהוא הציע לי נישואין ועדיין לא קבענו תאריך לחתונה מבעיה כספית ההורים שלי רואים בו כלא רצציני וכגבר מזלזל ומאז נוצר נתק וסכסוך בין ההורים שלי לבינו..

ועוד דבר הוא בחור נפלא ודואג ומתחשב אך לאחרונה יצא לנו לריב הרבה ובריב האחרון הוא קילל ודיבר לא לעניין והתעכב כשהוא היה צריך לאסוף אותי מהתחנת אוטובוס ואפילו לא רצה לאסוף אותי בגלל שהוא היה נורא נורא עצבני כי לפני כן רבנו אבל באמת שהוא בן אדם מקסים ואפילו הבטיח שלא יחזור על התנהגות זו בשנית הוא לפעמים בן אדם עצבני אבל רק כשהוא כועס..מה עושים במצב כזה?דחוווףף

תודה והמשך יום מקסים :)

תשובה

השלום והברכה
אין ספק שהדלימה שלך כלל לא פשוטה ואין ספק שאת חייבת לקחת פסק זמן למחשבה רציניצ עם עצמך אם איו איתותים משמים שמזהירים אותך מפני הבאות וכן כדאי לשים לב לעצת ההורים שלא תמיד הם טועים ודבריהם נאמרים מתוך דאגה אליך עם זאת כיון שאת חשה אהבה כלםיו ויש בך אמונה שהוא בחור טוב אל תשברי את הכלים אך שוחחי איתו תבררי אצל חבריו באופן אמיתי האם הוא כעסן באוםן תמידי או שזה רק חד פעמי תחשבי טוב לעומק ותכוני חזק שה' יתן לך עיצה טובה מלפניו רב ברכה רבה והמצלחה