זוגיות קשה

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 26/10/16 14:00 כד בתשרי התשעז

שאלה

שלום וברכה כבוד הרב

אני נמצאת בזוגיות שמתחילתה הכל היה עקום

אני רציתי קשר ורציני והוא לא ולאט לאט אחרי חצי שנה כמעט הצלחתי למשוך אותו אלי וזוגיות

הזוגיות תמיד בעליות וירידות קשות

כל דבר מוביל לפרידה

חייבת לציין כי הבן אדם בחור עצבני שלא שולט בפה שלו ומגיע לקללות כלפי

היינו אמורים לעבור למגורים משותפים על מנת לנסות לחזק את הקשר

וזה לא צלח הוא ירד מהעניין מהסיבה הכספית

תמיד היו לי ויכוחים איתו שיבוא אלי הביתה שההורים שלי יראו אותו והתעייפתי לריב על זה אז פשוט החלטתי לשבור את הכלים

האם עשיתי נכון .. האם הייתי פזיזה.. ועכשיו הוא זה שהחליט להעניש אותי על זה ששיתפתי את ההורים שלו בפה המלוכלך שלו כלפי

מה ההמלצה שלך? לוותר עליו ולהמשיך הלאה או להישאר ולהתעקש?

תשובה

לשואלת שלום
חוויה מאוד לא פשוטה עברת. קשה מאוד להיות בקשר ולהרגיש נחותה ומזולזלת.
לפי דבריך איני רואה סיבה להמשיך את הקשר הזה כאשר הוא גורם לך עצב ועוגמת נפש.
ברכתי לך שתמצאי את זיווגך ההגון במהרה. אמן.