זהו ! אני מתחתנת איתו בכ"ב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/09/02 11:39 ה בתשרי התשסג

שאלה

כבוד הרב,

קיבלתי את תשובתך היפה. תודה. אני ואייל נתחתן בע"ה בתאריך כ"ב בכסליו השנה. אני רוצה בבקשה שתומר לי אם התאריך הזה הוא תאריך טוב. (מבחינתי הוא מצויין...)

קיבלתי מתנה את הספר "אחותי כלה" ויש בו הדרכה לפני החתונה. התחלנו לקרוא אותו ביחד אבל אייל אמר שזה קיצוני מידיי והוא לא רוצה לקרוא ממנו.

אני מבקשת שתומר לי איך לשכנע אותו ללמוד לפני החתונה ואיזה ספר אתה מכיר שלא קיצוני מידיי.

תודה,

חנה.

תשובה

ב"ה

חנה שלום.

ראשית מזל טוב .!!!
זו בהחלט בשורה שגורמת לי שמחה פנימית .

לבנות בית נאמן בישראל בכ"ב כסליו זה אדיר !! בשל העובדה שבכ"ה בכסליו חל חג חנוכת הבית הלאומי של עמנו.

אני ממליץ לך על הספר "לקראת כלה" של אמונה אלון.
יש שם פרק שמתייחס לשאלה : במה צריך להתחשב כשקובעים תאריך לחתונה?"
כדאי לך לקבל הדרכה לקראת החתונה ע"י מדריכה ממכון בניין שלם בירושלים.6421378-02 או6423850-02.

בברכה,

עוזיאל