שאלה
שלום הרב.רציתי לדעת מדוע אנו כ"כ מתנגדים לישו, הרי התלמידים שלו הפכו אותו לאלוהים ולא הוא, מדוע א"כ כל העויינות מופנית כלפיו?
שאלה נוספת הקשורה- מדוע ישנה התנגדות חריפה כ"כ לחגיגת הסילבסטר וחג ההודיה, ללא התוכן אלא כהזדמנות לחג משפחתי לא מחייב?
תשובה
בס"ד
שלום רב ,
אל תשכח שבעקבות הנצרות ,התרחשו בעולם ובארץ מסעי הצלב שבהם נהרגו ,נשחטו ,נזבחו ונאנסו מאות אלפי יהודים ,לדוגמא בגזירות תח ' תט נהרגו 70 אלף יהודים ,יש לך מושג מהו המספר הזה ??
והחמור מכל עצם הקמת הנצרות מבוססת מבחינה תאולוגית
דתית על החלפת היהדות ,ובחירה מחדש של "העם הנבחר "
שאנו נשאר "לדראון עולם " כדי שהעולם יזכור מה קורא לעם שהוחלף . ומותר וצריך לשנוא ,להרוג לאנוס ולשדוד את כל היהודים כך טענו נושאי הדת ההיא.
בעניין שאלתך השנייה ,מה לך ולחגוג את יום הולדתו של אותו האיש ? בעצם החגיגה ואפילו הסכמתנו לתאריך אנו מודים כביכול לסיפור הטיפשי של לידתו מן השמים .
של אותו האיש י"שו .
איפה הכבוד הלאומי שלנו ? איפה הזכרון של עברנו ? איפה בניית עתידנו ?
אם נחגוג חגים של אויבינו ומבקשי רעתנו .?!
בברכה