התבודדות, ומחיאת כף בתפילה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 31/01/02 04:22 יח בשבט התשסב

שאלה

אני חוזרת בתשובה, ומתחזקת מאוד בזמן האחרון, רוב החיזוקים אני מקבלת מהרדיו, הערוצים החרדיים כמו ערוץ 10, קול החסד, 2000 ועוד,

אני מאוד נהנת להשתייך לקבוצה זו אבל לפעמים אני שומעת מונחים לא מובנים כמו, התבודדות? או מחיאת כף בתפילה, האים אוכל לקבל הסבר על מונחים אילו? תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

התבודדות - כשמה כן היא, זו שעה שאדם מתבודד עם עצמו בתפילה לאלוקיו, בלי רדיו, בלי אנשים, בלי דאגות, בלי לחשוב על צרכים גשמים, רק הוא ואלוקיו.

מחיאת כף - לפעמים מרוב התעלות, עוצמות ואנרגיות שזורמות באדם, הוא מביע את עצמו במחיאת כף ספונטאנית. מחיאת כף שמביעה את כל מה שעובר בו באותה שעה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן