השתתפות במסיבת בריכה

חדשות כיפה הרב חיים בריסק 18/06/12 17:52 כח בסיון התשעב

שאלה

שלום הרב,

אני מורה דתיה בבית ספר חילוני, זו שנתי הראשונה בבית הספר.

בעוד שבועיים תערך מסיבת סיום שנה לצוות ביה"ס. המסיבה היא במתחם בריכה שבה צוות ביה"ס יבוא בבגד ים ( אך לא כולם), ליד הבריכה יהיה אזור למי שלא נכנס לבריכה.

חשוב לציין כי רוב הצוות מורכב מנשים למעט 5 גברים.

מטרת המסיבה היא לגיבוש צוות בית הספר וכמורה חדשה בבית הספר הדבר יתרום לי מאוד.

האם מותר לי להשתתף במסיבה כזו??

תודה מראש,

חני

תשובה

שלום וברכה!

נכון שגיבוש חשוב מאד וחשוב להיות חלק מהצוות שאתה עובד עמו. אבל אין כל אפשרות להשתתף במסיבה מסוג זה. זו מסיבה שמטבע הדברים היא פרוצה והפריצות מתחזקת לאור העובדה שהיא מתקיימת בבריכה.

לכן עשי בחוכמך כדי מצד אחד לא להשתתף במסיבה זו (אין שום היתר להשתתף) ומצד שני לשמור קשרים טובים עם הצוות ולא לפגוע ברגשותיהם, מתוך עמדה שגם לך יש רגשות ועולם ערכים שונה משלהם.

בברכה,

חיים בריסק