השתלת איברים של בע

חדשות כיפה הרב שי פירון 04/02/02 13:52 כב בשבט התשסב

שאלה

נאמר לי שישנה אפשרות להשתיל איברים של בע"ח לאדם חי. לדוגמא: השתלה של לבלב של חזיר לאדם חולה סכרת.

רויטל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

אכן כן, ויש בכך בעיה הלכתית פחותה מאשר הבעיה של השתלת אברי אדם.
יש רתיעה רגשית אבל כשמדובר בהצלת נפשות - כדאי להתגבר על כך.

בברכה,
שי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן