השם שלי!

חדשות כיפה הרב בנציון אלגאזי 23/10/12 16:56 ז בחשון התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב...!!

שמי הוא מור ורצוני לדעת מה הרב אומר על השם הזה...

אני בת 18 וחצי ורב אחד אמר לחברה שלי שבקשה ממנו לברך אותי שהשם שלי הוא לא טוב... ובחודשים אלו עברו עלי הרבה דברים לא טובים...

מה הרב חושב? יש עניין לפנות לרב שישנה לי את השם או שאפשר רק להוסיף שם ועדיין לקרוא לי בשם מור? אני פשוט מאוד מחוברת לשם שלי!

תודה מראש...=]

תשובה

השלוםוהברכה
השם מור שם נאה הוא לא מצאתי שום פגם ההיפך מעורר הוא לזכור את בית המקדש הר המור וגבעת הלבונה
חבל לשנות או להוסיף שם קבלי את השם בשלמות ויעברו עליך רק דברים טובים ובעיקר תדאגי שיהיה כתר של שם טוב
בברכה רבה
בנציון