השליחות שלי...

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/09/02 16:44 כד בתשרי התשסג

שאלה

שלום,אני לא יודעת מאיפה להתחיל השאלה שלי או יותר נכון הבעיה שלי היא ענקית!!!

אולי אני יתחיל מהסוף כדי שזה יהיה קצת יותר קל ואני יתחיל בשאלה יש סיכוי שלילה אחד פתאום אתה תגלה או יותר נכון תשים לב או תחשוב שאתה יודע מה השליחות שלך!?(כן... זה קרה לי... או שבדיוק פה השאלה האם זה הגיוני שזה באמת קרה לי)זה היה בין הלילות המפחידים ביותר שהיו לי אי פעם וגם המשמחים ביותר!!! זה מוזר לי שבמצב שלי אני פשוט כותבת שאלות באנטרנט לרב שאפילו לא מכיר אותי.. אבל זה מה יש אם אין לך איזה רב לסמוך עליו אז עדיף לנסות הכל!! אוי זה כל כך ארוך ומסובך הכל התחיל מזמן זה ישמע קצת מוזר אבל זה התחיל לפני איזה 8 חודשים או משהו כזה בערב שבת בסניף איזה אחד "שבבניק" הגיע לסניף לא הכרתי אותו הוא לקח את המספר שלי והתחיל להטריד ובמשך כל החודשים האלה היו כל מיני קטעים מסריחים מריבות זה פשוט חזר על עצמו כל פעם מחדש וכל פעם שאלתי את עצמי למה אנחנו מתעסקים בכל השטויות האלה זה כל כך לא חשוב אחנו כל כך קטנים אבל כאילו בתת מודע שלי אני הרגשתי שיש משהו מאחורי זה כי עובדה שזה לא נפסק ושוב קטעים מפגרים ושוב מריבות ושוב אני זאת שלא רוצה ונמאס לה וזה לא נגמר!!! ודווקא בזמן האחרון התחלנו להתנהג כמו בוגרים! ותמיד ידעתי שיש לו בעיות במשפחה אבל עכשיו שהתחלנו לדבר קצת יותר הוא כל הזמן אמר לי שהוא רוצה להתאבד ושנמאס לון שההורים שלו התחילו להיות דוסים מידי ושהוא רוצה להיות כמו האחים החילוניים שלו שיש להם אחלה חיים ומצד שני הוא לא רוצה הוא טוען שאלוקים לא סובל אותו ונתן לו חרא של חיים!! ואני אומרת לו שיש מצבים יותר גרועים משלו ומנסה להסביר לו ופעם יותר טוב פעם פחות... והכל חוזר.. לילה אחד שדיברתי איתו עלינו חברה שלי הייתה אצלי ואז שסיימתי היא עושה לי כזה בצחוק אולי זה השליחות שלך.. לעזור לו.. והיתכוונה להמשיך כרגיל ואז תפסתי את עמצי ואמרתי בקול רועד: זה השליחות שלי!!! ודיברתי איתה על זה לקחנו נרות וספרים והרגשתי במעלה רוחנית גבוהה כל כך כבר התחלתי לדבר על המוות שיקרה לי אם אני יצליח בשליחוצת שלי ושלא איכפת לי העיקר לעזור לו... אתה בגטוח לא מבין את המצב כי הוא כל כך מסובך אבל לא מסובך...אני החידה שיכולה לעזור לו הוא אוהב אותי!!! (ככה הוא טוען.. הוא לא אוהב באמת לא אהבה אמיתית הוא לא מכיר אותי.. ) אבל זה לא מה שחשוב או שב

תשובה

ב"ה

אחותי היקרה לי מאוד שלום.

אני חושב שיש לך עוצמה רוחנית מאוד גבוהה .
אני גם חושב שיש לך כוחות נפשיים אדירים!!!

אני גם חושב ש... זה ממש לא השליחות שלך לטפל בו.
איני מכירך ולא את גילך ולא את אישיותך.
אבל את צריכה להתרכז ב ע צ מ ך. נקודה.
את צריכה להשקיע בפיתוח האישיות שלך!!!
את צריכה לפתח את הכוחות הנפשיים שבך!!!
את צריכה להעצים את העוצמה שיש בך!!

ורק אז .....
בעוד כך וכך שנים תוכלי לעזור לאנשים ולטפל בהם בהתנדבות.

אנא ממך תעזבי אותו הוציאי אותו ממוחך ומליבך.
תתחילי ללמוד .
תתחילי לקיים מצוות בכוונה יותר גדולה.
תתחילי להתפלל להשם יותר לעומק להבין את מה שאת אומרת להשם.
תעזרי לעצמך לפתח את אישיותך!!!
זה היעוד שלך כרגע!!
זו השליחות שלך כרגע!!

את יודעת מה ההבדל בין לשמוע ,להאזין,להקשיב?

ובכן...
לשמוע זה בעזרת האוזניים הרודב במאוד פשוט שלנו לשמוע את השם!!! שמע ישראל

את שומעת אותו?

להאזין זה לשמוע את קולות הנפש שלך את קולות הנשמה שבתוכך.
את מאזינה?

להקשיב זה דרגה מאוד גבוהה .אחרי שהתאמנת לשמוע את השם ואחרי שאת יודעת להאזין לקולותייך הנשמתיים הפנמיים,רק אז ורק אז ניתן להקשיב ליעוד ולשליחות
ולנסות להגשים אותם.

לאט לך .

בהצלחה,

עוזיאל.

ובקשר אליו אנא ספרי את הסיפור שלו למנהל בית הספר או ליועצת והם יפנו לגורמים המתאימים ,המקצועיים והמוסמכים לטפל בו .