השכבה עם תפילין

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 21/03/02 17:00 ח בניסן התשסב

שאלה

לכבוד הרה"ג שליט"א

האם בזמן שאני מניח תפילין מותר לי להגיד השכבה על דוד שלי ז"ל שנפטר בערך לפני שבוע?

לפחות במהלך החודש אני רוצה.

אני בן 16.5 וספרדי.

תודה מראש

וחג שמח

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

לא באמצע הנחת התפילין בין הנחת יד להנחת של ראש - אבל כשהם כבר מונחים עליך אתה בהחלט יכול לומר השכבה עליו.

ומן השמים תנוחמו

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן