הרמונט וקושי להטהר

חדשות כיפה הרב אריה שטרן 03/10/13 14:41 כט בתשרי התשעד

שאלה

אני נוטלת למעלה מחצי שנה גלולות מניעה מסוג "הרמונט",עד כה וגם מנסיוני בעבר הכל היה בסדר איתן.

עכשיו כבר למעלה משבוע יש לי בכל בוקר בבדיקה הראשונה(שאני בודקת בשביל ה-7 נקיים)-הפרשה דמית-לא כמו דם טרי ,אלא יותר כמו סוף מחזור,במשך היום אח"כ ההפרשות לבנות ונקיות לגמרי.

הרב שאנו מפנים אליו את המראות-אוסר אותם.

האם מנסיונכם יש לכם מושג מה המקור לבעיה זו? מה עלי לעשות? והאם זה בכלל קשור לגלולות?

תודה מראש

תשובה

כדאי לך להתייעץ עם מכון פוע"ה המתמחים בעניין זה במספר טלפון 02-6515050
בברכה
הרב אריה שטרן
ראש מכון הלכה ברורה