הרב ניר בן ארצי

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 30/11/02 22:42 כה בכסלו התשסג

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה!

יש רב בשם ניר בן ארצי (בטח אתה מכיר) שבאים אליו ושואלים אותו שאלות והוא עונה לך

פעם הייתי אצלו ומאוד התרשמתי ממנו.

הבעיה שלי היא שלא נראה לי הגיוני שיש אדם עם כוחות ויכול לראות דברים שאני לא.

מעניין אותי מה אתה חושב עליו, ואם זה הגיוני דבר כזה.

תודה על תשומת הלב

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

הלכתי לברר מי הוא הרב ניר בן ארצי,
נפגשתי עמו ושוחחתי איתו.

התרשמתי שיש לו כוח רוחני שחנן אותו השם .הוא איננו מגדיר את עצמו כרב פוסק אלא אומר מה שאמרים לו מהשמיים.

יש לך לגעת כי מה שאומרים לו והוא אומר לך נכון למציאות עכשווית ,
לנקודת הזמן בה אתה נמצא,
ולמקום בו אתה עומד.
ויש לך את הכוח לשנות בצ'יק צ'ק את מה שהוא אומר מהשמיים על ידי ת פ י ל ה .
או על ידי קיום מצוות ולימוד תורה ונתינת צדקה.

אכן יש בדורינו הרבה אנשים שניחנו בכוחות גדולים .

עיין ב:https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=6296
ויש המון תשובות שנכתבו באתר בנושא זה.

בברכה,

עוזיאל