הקמת ישוב

חדשות כיפה הרב צבי קוסטינר 07/07/03 18:30 ז בתמוז התשסג

שאלה

לכבוד הרב שלום רב

אני וכמה חברים שלי החלטנו שאננחנו רוצים להקים ישוב חדש בארץ בין צומת שוקת לערד, אנחנו יודעים שהדבר יהיה קשה מנשוא אבל בכל זאת החלטנו. שאלתי היא האם לא יותר חשוב להתיישב בשומרון או שעדיף בנגב ( לפי התחזיות שלנו בנגב תיהיה האינדיפדאה הבאה בעקבות התפשטות הבדואים)

תשובה

שלום רב.
שני הדברים חשובים גם השומרון חשוב ולא פחות חשוב בנגב. לכן אם החלטתם להתיישב בנגב יישר-כח העמידו תלמיד חכם בראשכם שיהיה כרב שידריך את היישוב ללכת ע"פ חוקי התורה.
חיזקו ואימצו!
בברכה,
צבי קוסטינר.