הצלת נפשות

חדשות כיפה הרב שי פירון 03/07/01 11:00 יב בתמוז התשסא

שאלה

שלום לרב,

במסגרת עבודה בבית ספרי עלי למצוא מאמרים העוסקים בשאלת הצלת נפשות- מהיכן החיוב להציל נפשות, מה הגבול, באילו תנאים, וכו'. אשמח אם תפנה אותי למאמרים העוסקים בנושא!

תודה רבה

שלי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה

שלי, שלום רב.

תוכלי למצוא מאמרים רבים בסדרה תחומין. אני ממליץ לך לעיין במאמרים שבחלק ד'

בהצלחה רבה,

שי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן