הפסקות בין קריאת תהילים

חדשות כיפה צוות ישיבת פתח תקוה 22/05/13 02:50 יג בסיון התשעג

שאלה

בס"ד

שלום רב!

שאלתי היא בנוסה הפסקה בקריאת תהילים נגיד שעכשיו אני קורא תהילים של יום ראשון והגעתי לאמצע ואז הלכתי לאכול לעשות שיעורי בית הלכתי לחבר וכו'... ואז אני רוצה להמשיך בקריאת התהילים האם אני יכול פשוט להמשיך מאותה הנקודה שבה הפסקי וללא לקרוא שוב את יהי רצון או שאני צריך שוב לקרוא את יהי רצון ולהתחיל מההתחלה או לקרוא את יהי רצון ואז להמשיך מאותה הנקודה, איך זה הולך? תודה רבה מראש

תשובה

בס״ד

שלום וברכה

ישר כוח שאתה קורא תהילים. תמשיך מאיפה שהפסקת.

כל טוב

הרב אביע״ד סנדרס