המשך 'פגיעה בברית'

חדשות כיפה הרב שי פירון 17/09/02 22:47 יא בתשרי התשסג

שאלה

כב' הרב,

ראשית תודה לך על התייחסותך ותשומת לבך.

בושתי וגם נכלמתי ממעשי אך בקוראי את תשובתך אינני יכול שלא לתת לדמעות לזלוג מעיני ולדפיקות ליבי לדפוק בחוזקה יתירה.

ראשית ברצוני להבהיר, שכפי שהרב היטיב לתאר המדובר בשילוב קטלני של בצע כסף ובצע הגוף.

כאשר כתבתי "חום וחיבה", הרי שהיה הדבר מופנה למה שאני מחפש ולא למה שאני עושה, ברור לי כי מקח טעות יהיה לומר שמדובר פה בחום ואהבה.

מרוח דבריך אני חס לגורלי ואף לחיי ומבין כי אין הרב סובר שמדובר בבחור כאחד האדם או כירא שמים, צר לי וכואב לי עד מאוד להבין דברייך אלו. כאשר אני חושב על שידוך עתידי איני רואה כיצד אוכל לעמוד בפני כל בחורה כשווה בין שווים. אינני מוגבל בצורה פיזית ועל אף הביטחון העצמי הנמוך שיש לי, הנני בטוח שיש לי הרבה מה להציע, לא אחת נאמר לי שהדאגה היחידה שעלי לקחת בחשבון בהקשר לנישואי הינה שבת זוגתי לא תנצל אותי יתר על המידה.

אלוקי שבמרומים עדי כי התפללתי ובכיתי והתחננתי ויושב במרומים השקיף ממעון עוזו על כל מה שחוותי בשנה האחרונה ובכלל בתחומים רבים.

כבוד הרב,

אינני יודע לנסח את שאלתי אך השתדלתי להיטיב לתאר את ריגשותיי, אשמח להתייחסותך.

אבקש לשמור על פרטיותי.

תשובה

ב"ה

חבר יקר

נסחפת!

שכחת כמה מפושעי ישראל חזרו בתשובה שלמה והפכו לגדולי ישראל?

צא ממרה שחורה, התמלא באופטימיות ושמחה, עסוק בחסד ונתינה והפסק לעסוק בעצמך באופן אובססיבי. השתדל לראות את עצמך גם באור חיובי, לראות את הדברים הטובים שבך ובעז"ה תראה ברכה גדולה.

חג ש מ ח !

שי