הליכה לשל''פ

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 09/12/02 15:03 ד בטבת התשסג

שאלה

בשנת השל"פ חיים יחד בדירה אנשים שונים שמגיעים ממקומות אחרים לחלוטין. כל אחד מיגע עם המטרות והשאיפות שלו. איך מצליחים לבנות יחד הרמוניה של עשיה ואיך מצליחים לשמור על האני הפנימי שלי

תשובה

שלום רב,
אחד המבחנים של האדם בכל מערכות חייו הוא האיזון אותו הוא חייב לשמור בין חברתיות לשמירה על זהותו.לשם כך הוא צריך בראש וראשונה להגדיר לעצמו מה הם שאיפותיו, לאן הוא חותר להגיע ומזה יגזרו הקשרים החברתיים שלו , עם מי יתחבר , זמן השקעתו בקשרים הללו ןעוד. הצעתי לך לקבוע לימוד מסודר בזפרי מידות דוגמת מסילת ישרים ואחרים שיעזרו לך להתבונך במעשיך ולנתבם בדרך ישרה.